BigMouth Music is een opnamestudio gevestigd in Nijmegen. Met veel kennis en ervaring verzorgt BigMouth Music diverse soorten audioproducties, van opname tot mix.

producties

bannerfoto producties

 

AUDIOPRODUCTIES
Elke band of artiest heeft bij de start van een carrière een demo nodig om zichzelf te presenteren en promoten. Daarvoor zijn audio-opnamen nodig. BigMouth Music heeft in de afgelopen jaren veel demo’s, EP’s en Albums voor jonge bands en artiesten opgenomen en is daarin behoorlijk bedreven geworden. Met het besef dat budgetten in dit stadium niet enorm groot zijn weet BigMouth toch in een korte tijd een goed resultaat te bereiken. BigMouth denkt mee in een goede voorbereiding en planning van deze opnames, coacht de band in de studio wanneer nodig en weet mede door efficiënt gebruik van de beschikbare techniek voor een aantrekkelijke prijs een representatief resultaat te bereiken. Veel bands hebben op basis van een bij ons opgenomen demo interesse gewekt bij platenmaatschappijen en labels.

Een goede combinatie van hoogwaardige analoge en digitale geluidsapparatuur garanderen high-end audioproducties. Met veel gevoel voor sfeer, muzikale authenticiteit en zeggingskracht ondersteunen wij bands in het gehele opnameproces en denken wij mee over hoe een band of artiest boven zichzelf uit kan stijgen.

BigMouth Music heeft de beschikking over diverse moderne en vintage instrumenten en versterkers. Dit biedt ons de mogelijkheid op zoek te gaan naar de juiste sound voor de juiste partij. In samenwerking met de band wordt uiteindelijk een totaalsound gecreëerd die past bij de band en haar muziek.

OPNAME OP LOKATIE
BigMouth Music beschikt over mobiele opnameapparatuur waarmee het mogelijk is om op elke gewenste locaties opnamen te maken. Dit kan zijn bij een live concert, in de eigen repetitieruimte, waar ‘t maar gewenst is. Opnames die op lokatie worden gemaakt kunnen desgewenst direct op lokatie of achteraf in onze studio gemixt worden.

COMMERCIALS / VOICE-OVER / AUDIO-NABEWERKING / SOUNDDESIGN
Naast het werken met en voor muzikanten levert BigMouth ook andere soorten audioproducties. Zo zijn er door de jaren heen bijvoorbeeld vele voice-overstemmen opgenomen bij ons in de studio. Maar ook voor: muziek bij film, beeld of theater; audionabewerking; jingle’s; reclamemuziek, enzovoort hebben wij oplossingen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

CD DUPLICATIE
Via BigMouth Music kunt je jouw muziek laten dupliceren op CD. Wij kunnen voor jou oplages vanaf 500 stuks en met zo’n beetje alle denkbare verpakkingen/artwork regelen. BigMouth Music werkt hierbij nauw samen met professionele CD perserijen.

MAATWERK
De producties die wij verzorgen zijn maatwerk, dat beseffen wij ons terdege. Voordat een opdracht van start gaat moet er eerst een en ander worden afgestemd. Om te beginnen bieden we je de mogelijkheid om eens, geheel vrijblijvend, informatie in te winnen met betrekking tot onze mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid. Via mail of telefonisch kun je contact met ons opnemen om te kijken of BigMouth Music de juiste partij is voor jouw project.