BigMouth Music is een opnamestudio gevestigd in Nijmegen. Met veel kennis en ervaring verzorgt BigMouth Music diverse soorten audioproducties, van opname tot mix.

Tourist, Typhoon & Nikes werken aan nieuwe release


Tourist, mc, zanger en troubadour, bracht in 2010 via het Vlaamse ‘Eigen Makelij’ in zeer gelimiteerde oplage het album Antwerps Testament uit in Belgie. Het album werd met open armen ontvangen en met name de songs ‘Mijn Stad’ en ‘Liefde, Liefde’ sloegen aan onder een publiek dat vele malen breder lag dan alleen hiphop-fans. Recentelijk gooide Tourist weer hoge ogen met de release van zijn clublied voor de virtuele sportclub Sporting A, hier te luisteren/downloaden: http://j.mp/SportingA


Onlangs legde Tourist de laatste hand aan een tweetal bonustracks voor de re-release van het album Antwerps Testament. In deze video krijg je een kijkje achter de schermen in de Big Mouth studio in Nijmegen waar Tourist & Typhoon onder begeleiding van producer Nikes de song Visa Paspor, oorspronkelijk door Kinetic geproduceerd, afmaken. Tourist stelt zichzelf voor, Typhoon legt uit waarom hij zich geroepen voelde mee te werken aan dit bijzondere project.

De Antwerps Testament re-release komt in juni uit, hou Top Notch in de gaten voor meer nieuws en details rondom het album.
Bekijk hier de video:

Tourist, Typhoon & Nikes werken aan nieuwe release

 

Tags: , , , ,

Laat een bericht achter