BigMouth Music is een opnamestudio gevestigd in Nijmegen. Met veel kennis en ervaring verzorgt BigMouth Music diverse soorten audioproducties, van opname tot mix.

bigmouth opnamestudio investeert in high-end vintage pre-amps

Foto 100

Na een tijdje proefdraaien kunnen we met trots melden dat deze vintage Siemens mic preamps uit de 70′s een vaste plek in onze studio hebben veroverd. De sound is zeer strak, warm, luchtig, karaktervol en groots. Momenteel wordt het rack uitgebreid met 2 extra siemens V276 preamps die we onlangs hebben kunnen bemachtigen. Al langer hebben we Telefunken V672 preamps in gebruik waarvoor nu ook een rack wordt geinstalleerd. Deze modules klinken ook weer helemaal te gek!

Bij elke geluidsbron is nu een preamp met karakter naar keuze in te zetten. Dit is een enorm voordeel bij het vinden van de juiste de sound in de opnamestudio. De eerste opnames met deze gear zijn veelbelovend!

Kom eens luisteren!

Tags: , , , ,

Laat een bericht achter